2012. január 26., csütörtök

Nagymama málnaszörpje


A sörök kóstolásával nem álltunk le... Az alábbi különlegességek íze a kesernyés - savanykás sör helyett Nagymama málnaszörpjét juttatta eszünkbe.
Első próbánk a KOPPARBERG Premium Cider volt. A papírja szerint"Produced in the town of Kopparberg, Sweden using soft water and fermented apples with a touch of blackcurrants and raspberries". E szerint a svédországi Kopparbergben gyártott sörhöz lágy vizet, erjesztett almát és leheletnyi fekete ribizlit és málnát adnak.
Almát, fekete ribizlit nem igazán éreztünk, csak a málnát. De ez tényleg nagymama málnaszörpje ízű volt! :D



Második versenyző a REKORDERLIG Premium apple & blackcurrant cider volt. "Welcome to Swedish cider heaven! Made from the purest spring water that runs under our fourth generation family brewery in Sweden, Rekorderlig. Apple & Blackcurrant Cider is bursting with the freshest fruit flavours. Serve over ice for an intensely crisp and über refreshing experience! Rekorderlig Cider: Taste the summer time any time! - ezt mondja a papírja. Ezen szörpöcske az info szerint a svéd cider-mennyország tagja. A legnemesebb ásványvizet használja fel a családi üzem már 4 generáció óta. Alma és fekete ribizli ad frissítő gyümölcsös ízt a sörnek. Jéghidegen felszolgálva ad gyümölcsös - ropogós jellegű ízt. A sör jelmondata: Rekorderlig cider: Kóstold meg a nyarat - mindig! Tényleg bejött a nyár, a már említett málnaszörp ízből kifolyólag.

Úgy, mint sör, nem igazán jöttek be, ellenben fantasztikus üdítőként a futottak még kategóriába tartoznak a maguk 4%-os alkohol tartalmukkal.

Nincsenek megjegyzések: