2012. február 28., kedd

Aktivitásunk a hétvégén










A múlt hétvégén vendégeink voltak / vendégünk volt. Azért írom így, elválasztva, mert egy páros jött hozzánk, Juci és Balu - Juci két házzal mellettünk aludt egy volt kollégánál, Taminál, Balu pedig nálunk. A távolság a hosszú kapcsolat titka. Csütörtökön este jöttek - akkor egy kis pubkultúra után alvás és tollasbál volt a program.



Pénteken felfedezték a várost, este pedig közös barátunkat, Jamie Olivert látogattuk meg öten. A Westfield komplexumában van egy Jamie's Italian olasz jellegű franchise étterem, és oda mentünk. Olasz étteremhez híven tészta ételek voltak sokan. Ettünk proscuttios tésztát, tonhalpasztás - fekete tésztát, csirkemájjal töltött tésztacsomagocskákat és húsgolyós tésztát. Zolival egyet értettünk, hogy az én tonhalpasztás-fésűsrákos fekete tésztám tökéletes választás volt. Emlékszem, egyszer már vettem fekete tésztát, de akkor még nem tudtam hova tenni, úgyhogy évekig húzta a szekrényben. Az ételek tökéletesek voltak (természetesen mindenki megkóstolta mindenkiét), a kiszolgálás közvetlen és fantasztikus. Ámde.... a poharak koszosak voltak (vagy legalábbis agyonhasználtak és ezáltal karcosak és emiatt koszosnak tűntek), a tányérok alja (mármint a hátulja) koszos volt; egyetlen lámpa volt az asztalok fölött, ami nem égett, és az a mi asztalunk fölött volt - viszont az üres szomszéd asztaltól kölcsönöztünk egy mécsest, ami kifejezetten kellemessé tette a hangulatot. Összegezve a gondolatmenetet, mindenki nagyon jól érezte magát, és máskor is elmegyünk, mert egyszerű és különleges ízeket kóstolhattunk meg és nagyon jó társasággal költöttük el a vacsorát. És a legjobb, hogy szénhidrát napunk volt, úgyhogy a tészta belefért lelkifurdalás nélkül.



Másnap a lányok közös programot szerveztek, mi pedig Balázzsal elmentünk Camdenbe. Kérdezte Balu, mire készüljön, semmi különlegeset nem mondtunk, csak hogy jó lesz :D És ez így is lett! Van egy jó kis bolt, Cyberdog a neve - és ez nem a reklám helye. De ez nagyon - nagyon ott van a topon! Techno-rave zene szól, minden neon-világító, sőt még olyanok is vannak, hogy különleges jégkocka tartó (szívecske, pisztoly, elem, jégpohár-készítő) neonfényben világító pizsama, vagy olyan póló, amibe nyomtatott áramkörök vannak beleépítve, ezáltal világít mindenfele. Ez tipikusan az a hely, ami a barátainknak nagyon tetszene :D Úgyhogy aki jön, készüljön rá fel, hogy oda muszáj elmennie! Jól el is fáradtunk.
A pénteki szénhidrát nap után gyümölcsnap jött - ez volt az első vétkünk a diéta alatt... Elfelejtettünk gyümölcsöt vinni, és sehol nem volt gyümölcs, úgyhogy a nagy séta után hamburgerrel és steak burgonyával meg jó kis ciderrel csillapítottuk éhségünket :D Nasi nem volt .

Vasárnap pedig pihi volt ezerrel.

Nincsenek megjegyzések: