2012. november 29., csütörtök

Szemüveg(ek)

Mindkettőnk szemüvege már nagyon régi, ideje volt újakat csináltatni. El is indultunk a kövekező kritériumokkal. Legyen: 
  • olcsó
  • divatos
És még voltak egyéni kívánságok. Zoli részéről a napszemüveg dioptriával és a vékonyított lencse, részemről pedig a fényre sötétedő lencse. Ja, és ami talán a legfontosabb, hogy mind a három szemüveget egy helyen be tudjuk szerezni. Talán azért is volt ez a kívánságunk is (mármint hogy mind a három szemüveget egy helyen be tudjuk szerezni), mert itt szokás boltokban (is) rákérdezni a kedvezményekre... Namármost, a szemüveg nem olcsó dolog, tehát nagy kedvezményben reménykedtünk.

Jajjjjjjj de nem szeretek szemüveget csináltatni, keretet választani! Elég hamar meg is untam, mondtam is Zolinak, együnk valamit... Aztán a fincsi vacsora nagyot segített a hangulati állapotomon, és újra nekiindultunk. És találtunk! Mindent egy helyen! Jó áron! Ez még mind nem érdekes, mert otthon is így van, kivéve az alku részt... De ami újdonság!
  • a szemvizsgálat ingyenes
  • ingyen szemüvegtok minden szemcsihez
  • a későbbi javítás ingyenes - pl. az orrnyergen tartó "papucs" cseréje is (otthon 1000 forint, Londonban 4000)
  • amennyiben a felírt szemüveg mégsem jó, akkor két héten belül lehetőség van újra megnézetni a szemeg és ingyen és bérmentve kicserélik a lencsét az újra. 
Nesze neked jóléti állam! :D 

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tök jó, de az nem tudtuk meg, hogy mit jelent az olcsó szemüveg. 200.000 ft? És a 2 főre 3 szemüveget sem értjük. :)

Névtelen írta...

ja, Ati voltam magyarországról.. :)

Hurka írta...

Gratula az új szemcsikhez, majd valami diszkrét kép jöhet, ahol véletlenül rajtatok van :D

Cápa írta...

Ati: három szemüveg két főre - érteni nem kell, evvvvan :D Ennyi kell, mert szeretjük a változatosságot.
Az én szemüvegem otthon, 3 éve, törzsvásárlói kedvezménnyel és andikánakszépszemevan kedvezménnyel került 60 ezerbe :( Dráááááááágaszááááááááááááág...

Hurkaúr: majd lesz, tessék szorgalmasan olvasni a blogunkat és lesz :D