2012. május 15., kedd

A királyi család...

Kedves Olvasóink!

Híreket mondunk. 


II. Erzsébet viaszszobrát felújították a Jubileum alkalmából. A Királynőről élete során eddig 23 viaszszobor készült egész kisgyermek kora óta. A mostani szobor meleg színárnyalatokat kapott a legutóbbi 2001-ben készült  szoborhoz képest.






 



Vilmos trónörökös és Katalin hercegnő családja bővült. Nem, Katalin nem terhes, hanem egy kiskutyát vettek. Felelős gazdiként a Hercegnő rendszeresen felszedi a kutyagumit - jelentették kémeink London utcáiról. Alábbi képen a Hercegnő és a kiskutya látható. 

Károly herceg, a brit trónörökös a múlt héten, pontosabban május 10-én a BBC-n (brit királyi tévé) időjárást jelentett, a filmecske megtekinthető itt. Mindez a királynő uralkodásának 60. évfordulóját köszöntő királyi turné keretében történt, amikor a Trónörökös és neje, Camilla látogatást tettek a BBC glasgowi stúdiójában. Az időjárás jelentésről készült cikket megpróbálom hűen fordítani (a brit humor elemeit belevegyítve).






Őkirályi fensége, Károly herceg csillogott a kamerák előtt... és felolvasta az időjárás - jelentést. Wales hercege, és neje, Cornwall hercegnője ugyanezt tette Skóciában, a BBC glasgowi stúdiójában. Skóciában 'hideg, nedves és szeles idő lesz, Balmoral felett várható kis szitálásra van esély. A Herceg így fejezte be mondandóját " Hála Istennek, holnap nem lesz munkaszüneti nap!". Camilla hercegné is felolvasta ugyanezt az időjárás-jelentést. Stav Danaos meteorológus szerint mindketten profin prezentálták az időjárás-előrejelzést, és ezentúl riválisának tekinti a két királyi méltóságot.


Nincsenek megjegyzések: